Bitcoin Cash langsiktig prisanalyse: 18. juniAkash Girimath

Bitcoin Cash- token har sett bevegelse sidelengs i over 2 måneder, innenfor prisklassen 200 – 220 dollar. På pressetidspunktet var token priset til 239 dollar og hadde en markedsandel på 4,14 milliarder dollar. På grunn av bevegelse sidelengs og redusert volatilitet, har mynten hatt en liten nedgang på -0,23% det siste døgnet. I løpet av den siste uken har imidlertid mynten hatt en prisfall på -5,46%, noe som tyder på en nedgang.

Fra diagrammet over kan det sees at den sideveis bevegelsen har resultert i dannelsen av en vimpel eller et symmetrisk trekantmønster

Utbruddet for dette mønsteret er en 50-50, og derfor kan det være en oppadgående breakout eller motsatt.

Avhengig av utbruddet vil prisen vende mot en motstandssone eller støttenivå. Basert på den nåværende RSI-posisjonen, er sannsynligheten for prisstopp større, ettersom RSI har gjort det samme siden midten av april. I dette tilfellet spretter prisen til toppen av vimpelen, og deretter breakout. Herfra vil prisen bevege seg fritt opp til motstandssonen fra $ 306 til $ 354.

Derfor, hvis prisen kommer inn i denne sonen, kan man forvente sidelengs bevegelse. I et ekstremt hausseartet tilfelle, hvis prisen har fart for å bryte denne sonen, vil den gå mot motstandsnivå $ 409, hvor den vil se en annen fase av sidebevegelse. I tilfelle bryter prisen bearish, vil den møte støttenivået $ 200 og $ 168.

For at prisen skal gå høyere, vil det opprinnelige nivået som den må krysse være 50 DMA [gult], som allerede har avvist pris to ganger i løpet av den siste uken. Videre vil 200 DMA [lilla] også hindre prisens oppsidebevegelse under utbruddet.

Konklusjon

Den oppadgående bevegelsen for BCH er ikke bare begrenset av 50, 200 DMA-er som fungerer som motstand, men også av de horisontale motstandsnivåene. For at prisen skal nå topplinjen i mønsteret og treffe den nedre grensen av motstanden, må det være en bølge på 10-25% fra dagens nivå. I et usannsynlig scenario, der prisen ikke klarer å bryte 50 DMA eller 200 DMA, vil prisen falle ned med 15-30%, noe som resulterer i $ 168 per token.